...
Foto: Espen Solberg Nilsen

Ingen spor etter Olav (24)

KRAGERØ: Det er fortsatt ingen spor etter den 24 år gamle Olav Haugen Hasdal fra Sunde Bru i Gjerstad. Store styrker leter etter mannen i Sannidal.

Publisert 02.08.2012 kl 20:43 Oppdatert 03.08.2012 kl 16:12

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Espen Solberg Nilsen
...
Foto: Espen Solberg Nilsen
...
Foto: Espen Solberg Nilsen

Et Seaking redningshelikopter har tidligere i dag søkt over området. Mannen ble sist sett på tirsdag og det er få spor etter den savnede.

Totalt er det nå ca 50 letemannskaper i området. Hovedredningssentralen er også knyttet til redningsaksjonen.

Parallelt med dette søket holder politiet også på med etterretning rundt den saknede.

- Så langt har politiet ikke funnet spor etter saknede og ber om at de som har opplysninger tar kontakt med politiet, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt.

BEKYMRET

Det ble innledet søk etter 24-åringen ved 20-tiden torsdag kveld etter at mannens bil ble funnet hensatt på en skogsbilvei i Sannidal.

Familien er svært bekymret for hva som kan ha skjedd med den savnede. De finner ingen logisk forklaring til hvorfor 24-åringen skulle parkere bilen sin i dette området. Bilen til den savnede ble transportert bort fra stedet i 12-tiden fredag.

TIRSDAG

24-åringen ble sist observert ved sin bolig i Gjerstad i Aust-Agder på tirsdag. Etter dette har det ikke vært noen spor etter den savnede. Mobiltelefonen er skrudd av og det har ikke skjedd noen bevegelser på mannens bankkonto.

TRAPPER OPP

Det er opprettet base for letemannskapene ved Plasstjenn, som ligger ved Gamle Sørlandske cirka tre kilometer fra fylkesgrensa til Aust-Agder.

Søket er trappet kraftig opp i løpet av dagen og mannskaper fra Sivilforsvaret og et Seaking redningshelikopter deltar i søket.

Der leter nå politiet, Røde kors, Sivilforsvaret og Norske redningshunder. Det blir lett både med mannskaper og hundepatruljer.

- Vi fortsetter søket i nærområdet, og konsenterer oss om å lete ut mot veier og i områder ved turstiene. Det er et vanskelig arbeid, i og med at vi har lite å gå etter i form av spor, forteller operasjonsleder Tore Grindem i Telemark politidistrikt.

Søket vil øke i styrke utover ettermiddagen etter hvert som Sivilforsvaret fyller på med ytterligere mannskaper.

TEKNISK UTSTYR

Mannskaper fra Sivilforsvaret, Røde kors, Norsk folkehjelp, Norske redningshunder, Norsk Radio Relæ Liga, politiet, i tillegg til frivillige sivilister deltar i søket.

Norsk Radio Relæ Liga stiller med teknisk utstyr som gjør at letemannskapene lett kan dokumentere i hvilke områder det er søkt ferdig.

På forsiden nå


...

- Jeg er ingen guru

SKIEN: Etter utkastelsen fra hjemmet sitt mandag, er ikke Ingunn Sigurdsdatter bekymret eller utrygg. – Jeg var helt forberedt på at dette ville skje. Jeg er lettet. Jeg vil bare å være i fred nå og være mamma, sier hun til TA.

...

Bensinkrig skaper kø og frustrasjon

GRENLAND: Bensinkrigen har forplantet seg i Grenland. Ved Esso ved Kulltangenbrua skapte de lave prisene lange køer og stor frustrasjon.

...
Terningkast: 5

Et hjem for skadeskutte sjeler

I «Hjem» møter vi mennesker som har en historie de ikke vil fortelle.

...

Erling Laland ansatt som kommunalsjef

DRANGEDAL: Erling Laland (59) fra Kragerø er ansatt som ny kommunalsjef for oppvekst og undervisning i Drangedal kommune.