...
Foto: Arild Hansen

Vinnie og Kim Larsen kommer

BAMBLE: Bare noen få timer etter at selskapet KLM Holding meldte oppbud ble det klart at Wrightegaarden Drift overtar to av konsertene.

Per Boseth Johansen
Per Boseth Johansen Profil E-post
Publisert 31.07.2012 kl 20:49 Oppdatert 01.08.2012 kl 08:25

Tips en venn på e-post:Det betyr at de to konsertene med Kim Larsen og Vinnie trolig blir arrangert som planlagt.

- Det er bare noen små detaljer som gjenstår og dem får vi trolig på plass i morgen, sier sier daglig leder John Ørvik i Wrightegaarden Drift AS.

Det betyr at bare to konserter blir avlyst. Dette er onsdagens konsert med Åge Steen Nilsen og konserten med Alice Cooper neste uke.

SLIPPER INN

De som tidligere har kjøpt billetter med Vinne og Kim Larsen vil også få bruke disse hos den nye arrangøren.

- Vi vil selvsagt tape penger på å slippe disse inn gratis, men vi syns det var det mest reale, sier Ørvik.

Det skal være forhåndssolgt en god del billetter til Kim Larsen uten at John Ørvik kjenner det nøyaktig antallet.

Han vil ikke spekulere i om de som har kjøpt billetter til Alice Cooper får pengene sine tilbake. Selskapet Wrightegaarden Drift AS har ikke noe med denne konserten å gjøre.

SNUDDE SEG RUNDT

Fra tidligere er det kjent at konsertene som allerede skulle skje i regi av Wrigtegaarden Drift blir ararngert som planlagt.

– Dette gjelder Pråm & Sill, Det Nedsablede Compagnie og «An evening with Pink Floyd», sier Ørvik.

Han forteller at det er jobbet svært hardt etter at den overraskende beskjeden om oppbud i KLM Holding kom tirsdag ettermiddag.

- Vi har jobbet som noen bikkjer og er glade for at disse konsertene nå går som planlagt, avslutter Ørvik.

På forsiden nå


...

Sykehuset mangler viktige fagfolk

SKIEN: Sykehuset Telemark mangler viktige fagfolk innenfor en rekke avdelinger. Og det kan bli enda større mangler i årene som kommer.

...

Faren for rus øker

SKIEN: Ungdom som faller ut av organisert fritidsaktivitet tidlig er mest utsatt for å havne på skråplanet og begynne med rusmidler, viser en ny undersøkelse.

TØFF DAME: Ingeborg Omdal Lykseth er en av landets seks modisgste kvinner. Arrangementet ble avholdt på Edderkoppen teater i Oslo onsdag kveld.

Ingeborg: Én av Norges tøffeste

Det var aldeles overveldene- og i selskap med de nominerte kjente jeg meg stolt og ydmyk, sier Ingeborg Omdal Lykseth etter at magasinet Tara onsdag kåret årets tøffeste gründerkvinne.

- Vi har allerede fått inn det vi skal

TELEMARK: Elever ved tretten skoler i Telemark jobber for at jenter i Malawi og Etiopia skal få muligheten til å ta seg en utdanning og egne valg.