...
Foto: Therese Westgård

Konsertarrangør melder oppbud

BAMBLE: KLM Holding AS meldte i dag oppbud til Nedre Telemark Tingrett. Det etter å ha drevet med konsert- og restaurantvirksomhet i Wrightegaarden siden 1991.

Publisert 31.07.2012 kl 15:10 Oppdatert 31.07.2012 kl 18:40

Tips en venn på e-post:Styreleder Lars Moen og daglig leder Morgan Heia i Kultur & levende Musikk Holding AS/Wrightegaarden Concerts AS skriver i en pressemelding at bakgrunnen for oppbudet er at selskapets omsetning i kombinasjon med faste kostnader ikke lenger gir grunnlag for lønnsom drift.

SVIKTENDE BESØK

Før sommeren opplevde selskapet det de selv kaller betydelig negativ omtale etter at de ble anmeldt av Skatt sør for skatteunndragelser og brudd på regnskapsloven. Selskapet fikk som følge av dette ikke fornyet skjenkebevillingen.

«I tillegg til dette har det i år også være sviktende besøk på konsertene sammenlignet med foregående år» står det i pressemeldingen.

Tidligere i sommer har Lars Moen og Morgan Heia avlyst konserter i Wrightegaarden og hele Kragerø Musikkfestival, som følge av dårlig billettsalg.

TA har tidligere skrevet om sviktende besøk på konsertene, Hellbillies trakk 700 på konsert i år mot 1700 i fjor. Beth Hart trakk over 1000 i fjor, mens det i år bare var 400 på konserten.

DÅRLIG SOMMERVÆR

Moen og Heia skriver at det dårlige været Telemark har opplevd i sommer kan være en grunn til sviktende besøk.

«Man antar at dårlig sommervær kombinert med et stort tilbud av andre konserter/festivaler sommerstid også har hatt negativ innvirkning på billettsalget i år» står det i pressemeldingen.

Billettservice har nå stanset salget av billetter for resten av sesongen og konsertene skal være avlyst. Kim Larsen & Kjukken, Vinnie og Alice Cooper er blant artistene som nå trolig må stryke Langesund fra turnelista.

TA har ikke lykkes i å komme i kontakt med Lars Moen eller Morgan Heia.

På forsiden nå


...

- Jeg holdt på å drukne

Didrik Solli-Tangen fikk seg en real skrekkopplevelse da han ferierte med kjæresten på Bali i sommer. - Jeg hadde griseflaks, fortalte sangeren til radioprogrammet p3morgen fredag.

FRA 2009: Fagsykepleier i geriatri Ellen Ditlefsen og geriater Ahmed Al-Fattal var bekymret i 2009 da Sykehuset Telemark ville flytte sengeposten fra Porsgrunn til Skien. Nå er Ditlefsen opprørt og forbannet over forslaget om å kutte ut sengeplassene til pasienter hun beskriver som de mest kompliserte.

- Jeg er opprørt

PORSGRUNN: - Jeg er lei meg, opprørt og forbannet over at eldre pasienter skal bli flyttet hit og dit, sier tidligere fagsykepleier og leder av oppbyggingen av den geriatriske sengeposten i Porsgrunn, Ellen Ditlefsen.

...

Ute resten av sesongen

PORSGRUNN: Pors-forsvarer Ulf Riis sliter med en meniskskade, og er trolig ute resten av sesongen.

...

Redd Sam Eyde kollapser

Den snart 100 år gamle statuen av Hydros grunnlegger Sam Eyde, er mildt sagt i dårlig forfatning. Så dårlig at noen frykter at den kan komme til å kollapse om kort tid.