...
Foto: Therese Westgård

Konsertarrangør melder oppbud

BAMBLE: KLM Holding AS meldte i dag oppbud til Nedre Telemark Tingrett. Det etter å ha drevet med konsert- og restaurantvirksomhet i Wrightegaarden siden 1991.

Publisert 31.07.2012 kl 15:10 Oppdatert 31.07.2012 kl 18:40

Tips en venn på e-post:Styreleder Lars Moen og daglig leder Morgan Heia i Kultur & levende Musikk Holding AS/Wrightegaarden Concerts AS skriver i en pressemelding at bakgrunnen for oppbudet er at selskapets omsetning i kombinasjon med faste kostnader ikke lenger gir grunnlag for lønnsom drift.

SVIKTENDE BESØK

Før sommeren opplevde selskapet det de selv kaller betydelig negativ omtale etter at de ble anmeldt av Skatt sør for skatteunndragelser og brudd på regnskapsloven. Selskapet fikk som følge av dette ikke fornyet skjenkebevillingen.

«I tillegg til dette har det i år også være sviktende besøk på konsertene sammenlignet med foregående år» står det i pressemeldingen.

Tidligere i sommer har Lars Moen og Morgan Heia avlyst konserter i Wrightegaarden og hele Kragerø Musikkfestival, som følge av dårlig billettsalg.

TA har tidligere skrevet om sviktende besøk på konsertene, Hellbillies trakk 700 på konsert i år mot 1700 i fjor. Beth Hart trakk over 1000 i fjor, mens det i år bare var 400 på konserten.

DÅRLIG SOMMERVÆR

Moen og Heia skriver at det dårlige været Telemark har opplevd i sommer kan være en grunn til sviktende besøk.

«Man antar at dårlig sommervær kombinert med et stort tilbud av andre konserter/festivaler sommerstid også har hatt negativ innvirkning på billettsalget i år» står det i pressemeldingen.

Billettservice har nå stanset salget av billetter for resten av sesongen og konsertene skal være avlyst. Kim Larsen & Kjukken, Vinnie og Alice Cooper er blant artistene som nå trolig må stryke Langesund fra turnelista.

TA har ikke lykkes i å komme i kontakt med Lars Moen eller Morgan Heia.

På forsiden nå


Seksjon for patologi ved Sykehuset Telemark er i toppsjiktet i landet for raske svartider på kreftprøver: - Vi har jobbet målbevisst og har redusert ventetiden fra tre uker til sju dager i snitt, sier seksjonsleder Kristin Kleppen (bildet). 16 000 vevsprøver fra Telemark blir diagnostisert årlig.

Har kortet ned svartid på kreftprøver

SKIEN: Seksjon for patologi ved Sykehuset Telemark har målrettet jobbet seg opp i toppsjiktet for de korteste svartidene i landet for kreftprøver. Prøvesvar for 16 000 vevsprøver årlig, er i snitt sju dager.

...

Gir 9000 til Vangens talentfond

Operaguttas sommerturné er over for denne gang, og med 900 publikummere til sammen, utgjør det en god sum til Vangens talentfond.

...

Prioriterer ekspressbussene

Gjermund Jamtveit og de andre i Norwegian on Wheels kan glede seg.

SJEKKER BILER FOR HUNDER: Vekter på Nordbyen, Martin Haugen, fikk lørdag to henvendelser fra parkeringsvaktene om biler hvor hunder hadde blitt etterlatt i varm bil i solsteken.

– Jeg banket på ruta, men bikkja lå helt stille

I sommer har vekter Martin Haugen og hans kolleger oppdaget minst sju hunder innestengt i parkerte biler.