...
Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Finner ikke E-coli kilden

DRANGEDAL: Kommunen har fortsatt ikke lykkes med å finne kilden til e-coli utbruddet i Drangedal. Innbyggerne må fortsatt koke vannet.

Publisert 27.07.2012 kl 12:43 Oppdatert 30.07.2012 kl 16:29

Tips en venn på e-post:Det var på fredag det ble funnet spor av bakterien i drikkevannskilden knyttet til Stranna vannverk i kommunen.

Det ble straks innført kokepåbud overfor alle som er tilknyttet Drangedal sentrum.

På lørdag ble det foretatt nye prøver av vannet, men det ble ikke påvist nye forekomster av bakterien. Allikevel valgte kommunen å opprettholde kokepåbudet frem til søndag.

På søndag ble det igjen tatt nye prøver av drikkevannet, også denne gangen ble resultatet negativt på test etter e-coli bakterien.

Allikevel velger Drangedal kommune å opprettholde kokepåbudet.

- Heller ikke prøver foretatt på mandag påviser funn av e-coli bakterier i vannet knyttet til Stranna vannverk. Da kilden ikke er funnet vil kokepåbudet opprettholdes inntil tirsdag, opplyser Drangedal kommune på sine nettsider.

På forsiden nå


Trafikkulykke ved E18

KRAGERØ: En bil ble truffet av henger, nå er to personer sendt til legevakten.

En fest for sansene

SKIEN: Spennende smaker, forførende lukter og et yrende folkeliv. Det er sansenes festival når Mersmak på ny inviterer til folkefest i Skiens gater.

...

Mersmakdrikke!

Matfestivalen ”Mersmak” i Skien starter i dag.

...

Pestobakt lyr

- I dag starter Mersmak 2014 og jeg håper du benytter denne helgen til å oppleve en av Norges største og beste matfestivaler, skriver TAs matekspert.