...
Foto: Vidar Ruud

Sommeren kommer neste uke

Solhungrige nordmenn blant annet i Telemark kan glede seg. Neste uke blir været bedre.

Publisert 19.07.2012 kl 19:46 Oppdatert 20.07.2012 kl 09:12

Tips en venn på e-post:- Det ser ut til at Østlandet og Sørlandet vil få det beste været neste uke. Det blir lange perioder med pent vær, men også korte perioder med litt regn. Så litt vekslende vil været fortsatt være, sier vakthavende meteorolog Bjørn Røsting ved Meteorologisk institutt til NTB.

Fra og med søndag vil det også bli litt varmere, forteller meteorologen.

- Temperaturene kommer opp i litt over 20 grader på dagtid, men det kan blåse litt av og til på kysten. Men det er stort sett bris det er snakk om, sier Røsting.

Badetemperaturer

Badetemperaturer blir det nok likevel bare for de mest vågale.

- Neste uke er det trolig Østlandet som vil få de høyeste temperaturene, men det spørs om det blir badetemperaturer. Men litt bedre vil det i hvert fall bli, sier meteorologen.

På forsiden nå


...

Odd utligner til 1 - 1

SKIEN: Jone Samuelsen utligner til 1- 1 etter 20 minutter.

#TAfotball før Sarpsborg

SKIEN: Odd er i slaget om dagen, og med selvtilliten som nå er bygd opp, mener Fevang det absolutt kan bli snakk om nok en seier.

...

- Som en stor familie

Det blir liv når Odd-supporterne reiser på tur. Mange hadde stått svært tidlig opp for å delta på turen i regi av supporterklubben, og for å støtte laget i den viktige bortekampen mot Sarpsborg.

Omtrent som en vanlig lørdag i Bergen, paraplyer og regntøy i de fleste farger, været skremte ingen fra å ta turen til matfestivalen i Skien.

Været skremte ingen

SKIEN: Holte gård fra Drangedal ble på Mersmakfestivalen gitt ”Lokalmatprisen” for 2014. Selv om det var grått og tidvis vått var det godt med folk i Skiens gater også under matfestivalen på lørdag.