...
NYMFER: Tre små badenymfer er på vei ut i vannet i Danmark. Foto: Inger Løvgren

Badenymfer ble blinkskudd

På rekke og rad står de tre jentene klare til å kaste seg ut i vannet. Slikt blir det blinkskudd av.

Publisert 09.07.2012 kl 11:23 Oppdatert 09.07.2012 kl 13:36

Tips en venn på e-post:


Se dagens bilder

Her kan du se de andre bildene som er presentert i mandagens avis.


Dagens vinnerbilde i TAs fotokonkurranse ble tatt av Inger Løvgren fra Åfoss under en ferietur til Danmark.

Ved en strand i Helsingør møtte hun på de tre badenymfene som var på vei ned badetrappa.

- Jeg kjenner ikke personene på bildet, men jeg syntes det ville bli et fint motiv og jeg fikk lov til å ta et bilde av dem da de gikk uti vannet, sier Løvgren.

KALDT VANN

Men ikke alle var like interessert i en dukkert denne dagen.

På bildet ser man også en hund som tydeligvis ikke har planer om å bli med jentene uti vannet.

- Det var nok relativt kald, for det var meldt 15 grader i vannet om morgenen, sier Løvgren.

Hun ble for alvor bitt av fotobasillen for noen år siden.

- Jeg fikk mitt første speilreflekskamera for halvannet år siden, og har tatt mange bilder siden den gang. Det er en kjempefin hobby å ha, sier Løvgren.

BLINKSKUDD

Fram til og med lørdag 26. august kan du sende inn dine sommermotiv til TAs fotosone Blinkskudd på Origo. Hver dag kårer TAs fotojury dagens bilde, som blir presentert i avisa dagen etter. Blant disse kandidatene, kårer vi ukas bilde på lørdager. Premien til ukevinneren, er et gavekort på 1000 kroner hos en fotoforretning. Det er et ønske at motivene skal være av ny dato, helst fra sommerdagene du opplever her og nå.

Hovedpremien er en gummibåt av typen Suzumar til en verdi av 30 000 kroner. Den blir gitt til hovedvinneren i slutten av august. Status for fotosonen til TA er i dag at 1755 er medlemmer, som betyr at de jevnlig legger inn bilder som de ønsker å dele med andre medlemmer. Totalt er over 21 000 bilder lagt inn til glede for andre fotointeresserte. Spalten Blinkskudd på side 2 i TAs papiravis vil utgå i konkurranseperioden.

For å legge inn bilder du vil konkurrere med, logger du deg inn med eget mobilnummer på http://tafoto.origo.no

På forsiden nå


Selv om det var Andreas Viestad som har komponert menyen er det andre som står for tillagingen. Her er det markedssjef hos Bama, Nils Johan Fjeldahl, som er i full sving med å tilberede andelår som var hovedretten under middagen.

Middag i Ibsens ånd

SKIEN: Mersmakfestivalen dominerer hele Skien i helga. Det er mat og aktiviteter relatert til mat over hele sentrum. Men en matfestival må jo også ha sin egen middag. Og den fant sted fredag kveld.

Mann blandet seg inn i politiets arbeid

SKIEN: En mann kom i klammeri med vaktene på en resturant i Rådhusgata natt til lørdag.

...

Børge (88) fortsatt savnet

SAUHERAD: 88 år gamle Børge Kristensen er fortsatt savnet lørsdag morgen. Skiensmannen har vært borte siden onsdag kveld.

? Vi er fornøyd med resultatet av den siste blindkontrollen, forklarer smittevernoverlege Yngvar Tveten og spesialist i infeksjonssykdommer, Marjut Sarjomaa ved ST. ? Men ST har et høyere forbruk av bredspektret antibiotika enn nødvendig.

Antibiotikabruken øker i Telemark

SKIEN: På ti år har antibiotikaforbruket i Telemark økt med ti prosent. En kontroll ved Sykehuset Telemark viser at 85 prosent av akutt syke får riktig antibiotikakur.