...
Hyttenaboer i området rundt Krokan turisthytte ble skremt avf høye smell i natt. Det viste seg at en mann i 40-årene hadde drevet med fyrverkeri. Foto: arkiv

Skjøt med fyrverkeri på hytta

En familiefar måtte stå skolerett for politiet etter at hyttenaboer reagerte på skarpe og høylytte smell.

Publisert 09.07.2012 kl 06:39 Oppdatert 09.07.2012 kl 08:45

Tips en venn på e-post:Det var rett etter midnatt at politiet fikk melding om at det hørtes flere høye og skarpe smell fra området ved Krokan turisthytte i Tinn. Like etterpå skal det ha steget røyk opp fra ei hytte i nærheten. Politiet rykket ut og fikk høre at en familie på fire ferierte på hytta.

- Familiefaren på 41 år opplyste at han hadde skutt opp et fyrverkeribatteri. Han hadde ikke søkt om dette og forstod at folk i nærheten ble redde for hva som kunne ha skjedd, opplyser operasjonsleder Vidar Aaltvedt ved Telemark politidistrikt.

Det er vått i terrenget rundt hytta og det var ingen umiddelbar fare for skogbrann.

På forsiden nå


...

Vi sluker krim som aldri før

Krim til påskeferien selger som aldri før. – Folk hamstrer krim til påske og også sommerferien, forteller Nina Aaltvedt ved Ark i Skien.

...

Nei, dette er ikke godt nok

SKIEN: For mange av oss er påske siste dose vinter for denne sesongen - før det er tid for omstille seg til våren og legge om til sommerdekk.

...

- Du bør utsette hjemreisen til i morgen

SKIEN: Vegtrafikksentralen forventer mye trafikk og kø i Sør-Norge søndag. Nå oppfordres man til å utsette hjemreisen til i morgen.

...

– Jeg trodde ikke mine egne øyne

Knut Dahl-Paulsen dro opp en solid påsketorsk på Sørlandet.