...

Disse vil bli politimester

SKIEN: Fem menn og en kvinne har søkt på stillingen som politimester i Telemark.

Per Boseth Johansen
Per Boseth Johansen Profil E-post
Publisert 15.05.2012 kl 10:45 Oppdatert 15.05.2012 kl 12:46

Tips en venn på e-post:Anne Rygh Pedersen slutter som politimester for å begynne i en nyopprettet stilling som direktør i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i Tønsberg.

I alt seks søkere ønsker å overta stillingen. Blant søkere finner vi kjente navn som Hans Erik Utne fra Skien. Han har vært leder i idretten i flere år, blant annet som direktør for Odd Grenland. Utne er i dag rådmann i Sauherad.

Rita Kilvær er i dag konstituert i stillingen som politimester og hun dukker også opp blant søkerne som ønsker å få jobben på permanent basis. Kilvær er bosatt i Larvik. En annen søker fra samme by er seniorrådgiver Gunnar Orskaug fra Larvik.

Det er blitt spekulert i om advokat Vibeke Hein Bæra kom til å søke stillingen, men hun står ikke på søkerlista. Hein Bæra er forsvarer for Anders Behring Breivik sammen med Geir Lippestad.

Her er alle søkerne:

Gunnar Orskaug, seniorrådgiver, Larvik

Hans Erik Utne, Skien

Geir Krogh, politistasjonssjef, Ås

Reidar Bruusgaard, politiinspektør/seksjonsleder, Båtstø

Jørn Schjelderup, politistasjonssjef, Haugesund

Rita Kilvær, visepolitimester, Larvik

På forsiden nå


...

Fristed i forfall

Ferie. Sol. Svette. Høylytte diskusjoner. Krampelatter. Grønske. Tilløp til slåssing. Foreldre som kom lurte på når vi kom hjem. Hver dag. Her. På løkka i boligfeltet mellom Grenlandsgate og Kjølnesjordet.

Løfter tungt: Reymond Rabben eier sitt eget treningsstudio på Stathelle hvor han trener på øvelsene til konkurransen Norges Sterkeste Mann. Her har han løftet en 140 kilos kulestein fra bakken og opp på pallene.foto:

Norges sterkeste?

BAMBLE: Om drøye to uker skal Stathellegutten Reymond Rabben (23) konkurrere om å bli Norges sterkeste mann. Løfting av 170 kilos kulesteiner og 300 kilos sekker er kun en liten del av hva han må igjennom for å forberede seg.

...

Studentene klare for race på elva

PORSGRUNN: I dag kl 17:00 starter årets gummibåtrace i regi av studentene i Porsgrunn. På Vestsiden i Porsgrunn har en gjeng holdt på med en flåte i en uke.

Innsatsleder Robert Strand

Stor leteaksjon etter savnet mann (88)

SAUHERAD: Onsdag kveld ble en 88 år gammel mann fra Skien meldt savnet av sin kone. Torsdag formiddag foretar dykkere utvidet søk i det en kilometer lange tjernet ved hytta.