...
KLAR FOR VIELSE: Kjærligheten blomstrer i Fremskrittspartiet. 11. juli gifter Gry-Anette Rekanes seg med stortingsrepresentanten Per-Willy Amundsen. Foto: LARS LØKKEBØ

Gry-Anette gifter seg med Frp-topp

11. juli er datoen. Da gifter nestleder Gry-Anette Rekanes i Telemark Frp seg med Frp-toppen Per-Willy Amundsen.

Lars Løkkebø E-post
Publisert 24.05.2009 kl 21:23 Oppdatert 25.05.2009 kl 06:51

Tips en venn på e-post:


...

De ser hverandre i øynene i en av pausene på landsmøtet til Frp på Gardermoen.

- Det var her vi traff hverandre, for ganske nøyaktig tre år siden, forteller Frp-toppen Per-Willy Amundsen.

Han er stortingsrepresentant fra Troms og partiets innvandringspolitiske talsmann. Gry-Anette Rekanes er nestleder i Telemark Frp, fylkestingsmedlem og medlem av kommunestyret i Nome.

KALENDEREN BESTEMMER

Med to så aktive politiske karrierer så er det ikke bare bare å få hverdagen til å gå helt opp.

- Det er ikke bestandig det er like lett å få kalenderen til å gå opp. Samtidig er det nok en styrke for oss at vi er såpass opptatte begge to. Vi har nok større forståelse for at den ene av oss har et tøft kjør. Vi skjønner at ting kan gå skeis og at avtaler oss imellom må endres, sier Per-Willy Amundsen.

- Stortinget er vel en av landets største skilsmissefabrikker. Det er mye som følger med av kveldsjobbing og helgejobbing. Da er det viktig at vi også klarer å sette grenser selv. Vi har krav på et familieliv også, sier stortingsrepresentanten.

IKKE PÅ TRAKTOREN

Mens Gry-Anette Rekanes både trives på traktoren og med jakt, er ikke Per-Willy Amundsen, som er vokst opp i Harstad, like bevandret og vant med aktiviteten på en gård som det Gry-Anette er.

- Jeg tror vel ikke det blir traktorkjøring på han med det første, sier Gry.

- Og jeg har ikke tatt i et våpen siden jeg var i militæret, sier Per-Willy.

Vielsen vil være i Flåbygd kirke før brudeparet og gjester forflytter seg til Røimål gård i Flåbygd, der Gry-Anette er odelsjente.

- Jeg visste ingenting jeg, da han fridde, sier Gry-Anette. Frieriet skjedde da Per-Willy gikk ned på kne klokken 23.55 på julaften i 2008.

BOR HER OG DER

Når hverdagen kommer tilbake over sommeren vil det nygifte ekteparet fortsette å bo både litt her og der. Per-Willy til daglig i Oslo og Gry-Anette i Flåbygd.

- Men heldigvis er det ikke mer enn et par timer med tog fra Oslo til Lunde.

- Vi har blitt veldig flinke til å ta vare på den fritiden som vi får. Pustepausene blir godt vernet om. Da blir det ikke mye politikksnakk, sier de gifteklare.

På forsiden nå


...

Sykehuset mangler viktige fagfolk

SKIEN: Sykehuset Telemark mangler viktige fagfolk innenfor en rekke avdelinger. Og det kan bli enda større mangler i årene som kommer.

...

Faren for rus øker

SKIEN: Ungdom som faller ut av organisert fritidsaktivitet tidlig er mest utsatt for å havne på skråplanet og begynne med rusmidler, viser en ny undersøkelse.

TØFF DAME: Ingeborg Omdal Lykseth er en av landets seks modisgste kvinner. Arrangementet ble avholdt på Edderkoppen teater i Oslo onsdag kveld.

Ingeborg: Én av Norges tøffeste

Det var aldeles overveldene- og i selskap med de nominerte kjente jeg meg stolt og ydmyk, sier Ingeborg Omdal Lykseth etter at magasinet Tara onsdag kåret årets tøffeste gründerkvinne.

- Vi har allerede fått inn det vi skal

TELEMARK: Elever ved tretten skoler i Telemark jobber for at jenter i Malawi og Etiopia skal få muligheten til å ta seg en utdanning og egne valg.