Flykrigen er over

Vildanden og Coast Air har inngått forlik, og er blitt enige om «skilsmisseoppgjøret» etter bruddet for en måned siden.

Bjørn Johannessen E-post
Publisert 02.12.2005 kl 00:30 Oppdatert 02.12.2005 kl 00:30

Tips en venn på e-post:1. november var det plutselig to fly som skulle fly den samme ruta fra Skien til Bergen.

Vildanden hadde leid inn Coast Air til å fly ruta, men fant ut at de i stedet ville sette inn et større fly. Coast Air aksepterte ikke at avtalen ble sagt opp, og mente Vildanden stjal passasjerer fra dem og deres fly. Coast Air stevnet Vildanden inn for namsmannen og ville ha en midlertidig forføyning.

- For en måned siden var det nærmest krig på Geiteryggen. Men nå er vi blitt enige om å gravlegge stridsøksen, sier styreleder Tore Sundvor i Vildanden.

- Partene har akseptert at avtalen er hevet, og det blir et ordinært økonomisk oppgjør. Alle stevningene for retten er trukket, sier han.

Coast Air må betale 350 000 kroner til Vildanden i ubetalte regninger. Men Sundvor sier begge skyldte hverandre penger og det kunne like gjerne ha vært omvendt etter at alt var summert opp.

Virksomheten skal fortsette som før fra Skien lufthavn Geiteryggen med tre daglige avganger til Bergen med et 48 seters fly i regi av Skien lufthavnservice.

På forsiden nå


GIR SEG IKKE: Monica Espedalen (47) venter fortsatt på en unnskyldning fra skolen. Her er hun i samtale med sin egen mor, Ulla Johansson. Foto: MATS BLEIKELIA

Overveldet over støtten

BAMBLE: Støttemeldingene til Monica Espedalen renner inn på Facebook, telefon og sms. Men skolen som sto bak rusanklagene mot henne har hun ikke hørt et pip fra.

Advarer mot fotografering i skoler og barnehager

Forbrukerrådet har fått mange telefoner fra foreldre som har følt seg lurt til å kjøpe bilder av barna. Nå står du imidlertid sterkere som forbruker, skriver interesseorganisasjonen i en pressemelding.

Savnet 88-åring går trolig uten sko

SAUHERAD: Onsdag kveld ble en 88 år gammel mann fra Skien meldt savnet av sin kone. Ved 12-tiden torsdag er mannen ennå ikk efunnet og letemannskapene utvider søksområdet.

Løfter tungt: Reymond Rabben eier sitt eget treningsstudio på Stathelle hvor han trener på øvelsene til konkurransen Norges Sterkeste Mann. Her har han løftet en 140 kilos kulestein fra bakken og opp på pallene.foto:

Norges sterkeste?

BAMBLE: Om drøye to uker skal Stathellegutten Reymond Rabben (23) konkurrere om å bli Norges sterkeste mann. Løfting av 170 kilos kulesteiner og 300 kilos sekker er kun en liten del av hva han må igjennom for å forberede seg.