Torp Sandefjord lufthavn godtar miljøbot

Torp Sandefjord lufthavn godtar boten på 250.000 kroner for et utslipp med avisingsvæske i en bekk.

Anne Mette driver hotell, men hun vil ikke ha besøk av deg

LANGESUND: «Sorry, det er bare for fugler, ikke for mennesker», svarer Anne Mette Thorsberg når utenlandske turister spør om hun har husrom.

Tenk deg godt om før du bytter

SKIEN: Har du vinduer fra før 1940, bør du tenke deg godt om før du bytter dem ut. Eldre vinduer er ofte langt bedre enn nye.

Ble kalt «mobbeskole» - da reagerte elevene

PORSGRUNN: – Vi er ikke mobbere. Det er ikke lenger mye mobbing på Klevstrand skole, sier elever ved skolen.

Da Jakki ble funnet sto den og bannet

SKIEN: Da papegøyen Jakki forsvant i to dager, ble den funnet på et hustak på Gimsøy. Der sto den og bannet.

Kriminalitet blant ungdom er halvert

SKIEN: Ungdom er langt mer lovlydige enn for fem år siden. I Skien har antallet saker med unge lovbrytere under 18 år sunket med 59 prosent fra 2009 til 2013. Men tallet på narkotikaforbrytelser er fortsatt stabilt.

Delte ut to millioner kroner

OSLO: Representanter fra tre idrettsarrangementer i Telemark fikk seg en tidlig julegave på Telemarkskvelden i Oslo nå i kveld.

Her er bilistane sin favoritt

Dei fleste bilistane mellom aust og vest køyrer over Haukeli, ifølge Vegen og Vi.

Vil la ny bru flyte på elva

PORSGRUNN: – Vær så god! sier Hallgeir Skogen, Jimmie Jacobsen og Gunnar Dale til Porsgrunn kommune. De har laget et «brutalt mye billigere» bruforslag mellom Øst- og Vestsida.

Her kommer det nye lyskryss til flere millioner

SKIEN: De to lyskryssene ved Arkaden og Hjellen er så gamle og slitne at de ikke lenger er mulig å reparere. I løpet av neste år kommer det nye lys til flere millioner kroner.

Butikkansatt fylte huset med matvarer

NOME: Onsdag i forrige uke tok politiet seg inn i huset til en ansatt i en dagligvareforretning i Midt-Telemark. Der fant de enorme mengder matvarer, og den butikkansatte ble pågrepet og siktet for underslag og tyveri. Politiet må nå telle matvarene.

Lurer ansatte i forretninger trill rundt på sekunder

Ansatte i butikkene skjønner ikke at de er blitt rundlurt før de gjør opp kassa. ­Veksle-tyvene får ofte svindlet til seg 2.000-3.000 kroner på sekunder.

Nå smiler Åse fra øre til øre

SKIEN: Åse Nysæter sykler til jobb, men gang- og sykkelstien var mørk og full av spor, og hun skrev en klage til kommunen. I ettermiddag smilte hun fra øre til øre. Stien har fått ny asfalt og ny belysning.