...

To menn var uten vann og mat i 48 timer

Hadde noen tøffe timer på havet før de ble reddet.

...

Familien var på ferie - ble frastjålet verdier for flere hundre tusen

SKIEN: Guste på ni år var den første i familien som begynte å gråte, da de kom hjem fra ferie og så at tyver hadde vært på ferde. Nå er farens levebrød borte.


...

Pensjonist fikk medisin på kreditt

NOTODDEN: En kronisk syk minstepensjonist opparbeidet seg en gjeld på 62 096 kroner etter å ha fått utlevert 539 pakninger med medisiner på samme apotek i løpet av fire år.

...

Sliter fortsatt med å være attraktive

TELEMARK: Ingen kommuner eller regioner i Telemark er blant de 20 høyest rangerte i NHOs ferske kommunebarometer. Men Porsgrunn har sneket seg inn blant de 20 beste kommunene i landet som scorer høyest på kompetanse.

...

PST avblåser trusselberedskapen

Politiet skal ikke lenger bære våpen, og grensekontrollen skal normaliseres.

Denne er klar for verdens største dyp

NOTODDEN: Ny trykktankteknologi utviklet på Notodden gjør det nå mulig å dykke i verdens dypeste hav. Et nyutviklet ROV-system er også klart til å dykke ned til uberørte havdyp verden over.

...

Brann på videregående skole

SKIEN: Alle nødetatene rykket ut da det begynte å brenne på taket til Skogmo videregående skole på Kjørbekk tidligere i dag. Det melder operasjonsleder Jan Olaf Jansen i Telemark politidistrikt.

...

Derfor er det død fisk her

KRAGERØ: Tidligere denne måneden ble det meldt om død fisk og misfarget vann i Kilsfjorden. Nå har kommunen funnet ut hva som er årsaken.


...

Syklist påkjørt av bil

SKIEN: En mannlig syklist i 60-årene ble påkjørt ved rundkjøringen på Wattenberg, torsdag formiddag.

TO KJØREFELT: I denne rundkjøringen er to kjørefelt oppmerket, til forskjell fra eksempelet til Gjensidige. Tor Hefre, fagsjef for motor og jurist ved Gjensidige, mener at det ikke trenger å være en oppmerking i rundkjøringen for at det skal forstås som to kjørefelt. (Illustrasjonsfoto). Foto: BA Arkiv.

– De lager sine egne regler

Kjørelærer påstår at Gjensidige lager sine egne regler for trafikk i rundkjøring.

MS «Full City» grunnstøtte på Såstein temmelig nøyaktig klokken 00.30 natt til 31. juli 2009. Skipet hadde 1100 tonn bunkersolje i tankene, hvorav 300 tonn rant ut i Rognsfjorden. Omfanget ble først klart da dagslyset kom. Folk i Langesund våknet til at det regnet olje på husvegger, vindusruter og biler. Kraftig vind pisket sjøsprøyt og oljedråper inn over byen. Andre steder så det mye verre ut. Ulykkesskipet er for øvrig ennå i drift, men har skiftet navn til «Rising Eagle» og seiler under flagget til den karibiske øystaten Saint Vincent og Grenadinene.

Fem år siden oljekatastrofen

BAMBLE: – Mange trodde Krogshavn og andre områder var ødelagt for all framtid, sier Bamble-ordfører Jon Pieter Flølo. Fem år er gått siden bulkskipet «Full City» grunnstøtte utenfor Langesund. TA gir deg oversikten over hva som har skjedd.

Bil begynte å brenne under kjøretur

NOTODDEN: En Mercedes tok plutselig fyr mens den kjørte, onsdag kveld.


...

Krever at stengt sti skal åpnes igjen

KRAGERØ: Kragerø kommune krever at en sti på Jomfruland, som har blitt sperret med et gjerde og stein, blir åpnet for allmennheten. Kommunen mener at stien går over et område som skal regnes som utmark.

ORKER IKKE MER: Samboerparet Jørgen Haave og Birgitte Sjøberg har kiosk i kystkultursenteret og selger blant annet brødvarer. Nå sier de takk for seg.

– Har fått nok

Jørgen Haave begriper ikke lenger hva Kragerø kommune mener med å satse på turisme og styrkelse av det lokale næringslivet.

KYSTKULTUR: Tårnbrygga kystkultursenter gir de besøkende kunnskap om den lokale kystkulturen og framstår som et veldig populært samlingssted for de besøkende. Gjestehavna i forgrunnen og Kystkultursenteret er den røde bygningen.

Kystkultursenter legges ned

JOMFRULAND: Driften av Tårnbrygga Kystkultursenter på Jomfruland legges ned i august som følge av Kragerø kommunes håp om å spare rundt 50 000 kroner. De to eierne av det svært populære senteret, Jørgen Haave og Birgitte Sjøberg opplever en kommune som gjør det umulig for dem å drive stedet.

...

Naboer klager på pubbråk

SKIEN: Naboer klager på støy og høy musikk fra puben Folque kafe i gågata i Skien sentrum.

...

Hoggormår rammer hunder

Sterk sol og mye hoggorm i skogen gjør hunden utsatt for skader i sommer, påpeker forsikringsselskap.

Rykket ut til kratt- og lyngbrann

DRANGEDAL: Drangedal brannvesen rykket onsdag kveld ut til en brann i kratt og lyng i Bråtheia.

...

Dyrket squash på 1,6 kg. Noen større?

PORSGRUNN: Er dette sommerens største squash? Det synes iallefall barna i Lyngveien barnehage på Stridsklev.


...

Resultatløs krypdyrjakt - friskmelder danskebåten

BAMBLE: En intens jakt på det ukjente krypdyret som bet en åtte år gammel gutt på danskebåten, ga intet resultat. Nå friskmeldes båten av skadedyrfirmaet.