...

- Det er tragisk, men dette er kalkulert risiko

PORSGRUNN: Om ett år skal Leif Harald Bergseth og kona Tone Gravir bestige Mount Everest. I dag ble minst 12 personer drept i et snøskred i samme traseen som paret skal følge.

– Ta dem med en gang

Det er ingen grunn til å sitte og se på at mordersneglen tar over hagen din. Her er ekspertenes tips.


...

Varmet opp til travfesten

SKIEN: I dag startet festen, og i morgen påskeaften er det forventet tusenvis av gjester til årets påsketrav på Klosterskogen. Stor sol på himmelen og god stemning er spådd.

...

- Folk er rasende og slår etter løypemaskinene

VINJE: Sinte langrennsløpere slår etter løypemaskinene og kjefter på løypemannskapene. Det skal ha vært så ille i vinter at flere av løypekjørerne vurderer å gi seg.

...

Er ikke dette veldig tidlig?

SKIEN: Jordbærblomstring på langfredag må vel være et sikkert tegn på at våren har kommet for å bli.

...

Vær på vakt i påsken

Forsikringsbransjen oppfordrer folk til å passe ekstra godt på tingene sine i påsken.

Ruset MC-fører stanset på E18

BÆRUM: En mann i begynnelsen av 40-årene fra Telemark ble langfredag formiddag stanset på E18 utenfor Oslo.

...

Urbant vårtegn på hjul

Må man til København for å se kul ut på sykkel, eller finnes det alternativer utover sportystilen her hjemme også? TA tok en runde for å spore opp kafésykler i Grenland.

Politiet slo inn feil rute

SKIEN: I forbindelse med en nødsituasjon, måtte politiet ta seg inn gjennom en låst dør for å redde liv. Det skulle vise seg at de slo inn feil rute.


...

Politiet tok hånd om kafégjest

SKIEN: En gjest skal ha slått seg noe vrang på Café Tullis på langfredag. Politiet løste saken uten større dramatikk.

...

Denne hytta kostet 21,5 millioner i 2007

KRAGERØ: Kjendismillionæren Celina Middelfart kjøpte en hytte i Kragerø for 21,5 millioner i 2007. Nå er den tilintetgjort.

...

Glem «selfie», her er «fjellfie»

SKIEN: Med godvær i sikte og flotte forhold på fjellet strømmer folk til fjells, med ski på beina og mobilen i lomma. Årets påsketrend er å knipse en fjellfie av seg selv.

...

Se hvem som dukket opp på isen

RAULAND: De er majestetiske og er over en meter høye. Hyttefolket på Rauland har fått storfint besøk i påsken.


...

- Dette ser lovende ut

Skyer og nedbør må vike. Nå er det solsymbolene som dominerer på værvarselet for Sør-Norge de nærmeste dagene.

Knakk fingeren til dørvakta

SKIEN: En 25-åring ble natt til fredag satt i arrest etter å ha slått ned en person for deretter å knekke fingeren til en dørvakt.

Kvinner falt ned fjellskrent

FYRESDAL: To kvinner ble sendt til sykehus med uvisst skadeomfang etter å ha blitt reddet ned fra en fjellskrent natt til fredag.

...

Dundrende suksess i Riga

RIGA I LATVIA: Dette er historien om forskalingssnekker, trykker og bokbinder Trond Erik Isaksen (44) fra Skien som i løpet av seks år bygde opp den største grafiske bedriften på bokproduksjon nord for Hamburg. Hans latviske selskap Livonia Print omsetter i dag for over 300 millioner kroner. Det har vært en hard og spennende reise, sier han.

...

- Det ville være trist om noen bevisst slo etter oss

SKIEN: Det ville være trist dersom voksne mennesker bevisst slo etter en Røde kors scooter med pasient i pulken, sier operativ leder Oddbjørn Hagen i Telemark Røde kors.

Solen skinte ikke, men det gjorde publikum

VINJE: Påskehelga er endelig over oss, og med den følger skiturer, kvikk lunsj og afterski. TA var i Rauland og sjekket stemningen skjærtorsdag.

Butikktyv truet kundene

PORSGRUNN: En butikktyv ble rabiat og truet både ansatte og kunder i en Kiwi-butikk skjærtorsdag.


...

Kjølig og våt start på påska

KRAGERØ: En heller kjølig og våt start på åres påske på telemarkskysten. De fleste valgte å holde seg innendørs mens regnet til tider strømmet ned. Når i tillegg temperaturen lå på fire, fem grader, så fristet ikke utelivet.

...

Dundrende suksess i Riga

RIGA I LATVIA: Dette er historien om forskalingssnekker, trykker og bokbinder Trond Erik Isaksen (44) fra Skien som i løpet av seks år bygde opp den største grafiske bedriften på bokproduksjon nord for Hamburg. Hans latviske selskap Livonia Print omsetter i dag for over 300 millioner kroner. Det har vært en hard og spennende reise, sier han.