...
NFK-KLAR: Ibba Lajaab (22) spilte 60 minutter i treningskampen mot Moss, før han signerte avtalen med Notodden i går kveld. Foto: Ole N. Olsen

Ibba signerte - Notodden tapte

Ibba Lajaab (22) skrev i går under papirene som knytter han til Notodden de neste to sesongene.

Publisert 01.02.2008 kl 23:07 Oppdatert 02.02.2008 kl 12:10

Tips en venn på e-post:


...

Det har kun vært snakk om tid før angrepsspilleren fra Skeid ble Notodden-spiller.

- Vi er veldig glade for at alt er i boks. Ibba er en god tilvekst i Notodden, mener sportslig leder i klubben, Kjetil Kvaale.

Ibba selv var også godt fornøyd etter at papirene var underskrevet.

- Jeg er veldig fornøyd. Notodden er en fin klubb, og jeg er tilfreds med avtalen. Nå ønsker jeg å gjøre mitt beste for klubben, så får vi se hvor langt det strekker til, sier Ibba til TA.

ENKLE BAKLENGSMÅL

I går spilte han 60 minutter av treningskampen mot Moss i Østfoldhallen. Gultrøyene hadde føringen i 1. omgang og ledet fortjent 2-0 til pause. Etter hvilen kom imidlertid Notodden mer med i kampen, men det var Moss som også skulle få det tredje målet etter 68 minutter.

Gjestene fra Telemark fikk ikke hull på byllen før innbytter Erik Midtgarden satte inn et straffespark like før slutt.

- Jeg synes det gikk greit. Har trent med Notodden i to uker nå, og føler at det kommer seg, sier Ibba.

Jan Halvor Halvorsen bryr seg svært lite om at det ble tap mot Moss, og mener laget kan luke bort forsvarsfeilene på to av baklengsmålene.

- Vi slipper inn et par enkle mål på dødball, men det skal være lett å justere, mener NFK-treneren.

SKOGSEID BESTEMANN

Et pluss for Halvorsen var jo at Kenneth Kvalheim ikke kom på scoringslisten for Moss.

- Det var jo avtalen det når han forlot klubben, smiler Halvorsen.

For Notodden var det spesielt høyreback Håkon Skogseid som imponerte i Østfoldhallen.

- Han spilte nok sin beste kamp i Notodden-trøya, sier Halvorsen, som også var fornøyd med mye annet fra gårsdagens kamp.

- I tillegg til Skogseid, er Tor-Mattis Kåven solid sammen med midtbanen vår. Jeg synes det er mye positivt fra 2. omgangen da vi produserer fem-seks målsjanser, avslutter Jan Halvor Halvorsen.

PS! Prøvespiller Halvard Simonsen fikk kun spille 20 minutter for Trond Viggo Toresen. Simonsen starter imidlertid mandagens treningskamp mot Alta.

På forsiden nå


...

Sykehuset mangler viktige fagfolk

SKIEN: Sykehuset Telemark mangler viktige fagfolk innenfor en rekke avdelinger. Og det kan bli enda større mangler i årene som kommer.

...

Faren for rus øker

SKIEN: Ungdom som faller ut av organisert fritidsaktivitet tidlig er mest utsatt for å havne på skråplanet og begynne med rusmidler, viser en ny undersøkelse.

TØFF DAME: Ingeborg Omdal Lykseth er en av landets seks modisgste kvinner. Arrangementet ble avholdt på Edderkoppen teater i Oslo onsdag kveld.

Ingeborg: Én av Norges tøffeste

Det var aldeles overveldene- og i selskap med de nominerte kjente jeg meg stolt og ydmyk, sier Ingeborg Omdal Lykseth etter at magasinet Tara onsdag kåret årets tøffeste gründerkvinne.

- Vi har allerede fått inn det vi skal

TELEMARK: Elever ved tretten skoler i Telemark jobber for at jenter i Malawi og Etiopia skal få muligheten til å ta seg en utdanning og egne valg.