Abonnement

Mitt abonnement

• Endre fast leveringsadresse
  • Registrere midlertidig omadressering
  • Omadressere avisen til en du kjenner
  • Gi bort avisen til en institusjon/skole
  • Registrere midlertidig opphold i leveringen
  • Sjekke dagens levering
  • Si fra om uteblitt avis
  • Endre din kontaktinformasjon

Gå inn på siden for mitt abonnement,som du finner på  www.ta.no/kundesenter. Logg inn ved å benytte kundenummeret ditt + de 3 første bokstavene i ditt etternavn.

Kundenummeret ditt finner du på din faktura,. Har du ikke tilgang til faktura , må du gjerne kontakte vårt kundesenter på tlf 35585600.

Sjekk at du har skrevet brukernavn riktig. Dersom du har glemt ditt brukernavn, Gå inn på linken ”glemt brukernavn. Legg inn e-postadressen og mobiltelefonnummeret ditt så sender vi deg en e-post og en SMS med nødvendig informasjon for å logge inn. Sjekk også at du ikke har en gammel nettleser om du har det oppdater til eks. Firefox

Avtalegiro er et fast betalingsoppdrag med et fast trekk den 20. hver måned.

Gå inn på ta.no/avtalegiro. Skriv inn ditt abonnementsnummer eller telefonnummer. Trykk på Start signering. Du kommer da inn på Opprettelse av AvtaleGiro. Fyll ut feltene og trykk Fortsett

Ja, du kan endre beløpsgrensen, men forfallsdato er fast.

Banken kan ikke foreta trekk fra din konto utover det du har satt som trekkgrense.

Trekket vil ikke bli foretatt og du vil få melding i din nettbank om dette.

Det kommer an på hva beløpsgrensen er satt til.

Adresseforandring og ferie

Avtalegiro

Uteblitt avis og dagens levering