Sammendrag: Odd Grenland - Sogndal 0-4

Se alle målene og høydepunktene fra kampen!

Sogndal knuste Odd

Publisert 25.03.2012 kl 17:42 Oppdatert 26.03.2012 kl 07:59

Tips en venn på e-post:


...
Foto: Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX

Omtalte lag og spillere


søndag

25

mars

Odd - Sogndal 0 - 4

Tippeligaen 2012 - søndag 25. mars kl 18:00, Skagerak Arena

Les kampreferat

Her er utdrag fra TAs liveoppdatering av kampen. Les kampreferat her.

Det ble en kjempesmell i sesongåpningen for Odd Grenland.

Odd fikk ikke til noe som helst på eget gress i kveld og ble rundspilt av gjestene fra Sogndal. Bortelaget reiser hjem med en meget fortjent 4-0 seier i bagasjen.

DRAMATISK START

Det starter dramatisk da Fredrik Semb blir liggende nede og må ha behandlig etter 11 minutter spill. Midstopperen holder seg til låret og hjelpes av banen.

Dermed kastes Nicklas Gunnarsson, som skrev kontrakt med Odd på fredag, ut til sin debut etter bare 12 min.

SMELLER I TREVERKET

Etter 31 minutter er det nære på for Odd.

Jone Samuelsen kommer med et glimrende innlegg, Frode Johnsen stiger tilværs på bakre stolpe og treffer godt! Ballen smeller i metallet bak en sjanseløs Udjus, men mål - det ble det ei....

SOGNDAL SCORER

Det gjør det derimot for Sogndal like før pause. I det 45. minutt krangler Tonny Brochmann Christiansen med seg ballen inne i feltet. Plutselig finner han seg helt alene med Andre Hansen, gjør et utslag til siden, før han triller ballen i nettet.

2. OMGANG

Sogndal går rett i angrep. Teniste kommer til ballen på bakre stolpe, men får ikke noe bra treff. Den treffer allikevel metallet bak Andre Hansen. God åpning av bortelaget!

0-2

Etter 57. minutter står det 2-0 til bortelaget. Ørjan Hopen sender et frispark fra skrått hold rett i nettet. Vingen setter fart i kula og den går forbi alle før den sniker seg inn ved stolperoten!

0-3

Christensen sender ballen ut til Mane på høyre side. Spissen serverer et perfekt innlegg som Christensen løper i mål på bakre stolpe. Meget godt angrepsspill av bortelaget!

0-4

Sogndal rekker knapt å juble ferdig før en ny scoring er et faktum. 0-4-scoringen settes av Henrik Furebotn etter målgivende pasning av Ulrik Flo. Furebotn smeller ballen i krysset bak Andre Hansen. Da har hjemmepublikum fått nok. En hel del reiser seg og går fra stadion.

Les alt om kampen i mandagens papirutgave av TA.

På forsiden nå


...

Ulovlig ATV-vei kan gi bøter

NOTODDEN: Seksjon for tekniske tjenester var i sommer på befaring langs den flere kilometer lange ulovlig opparbeidede ATV-veien i Tjønnstul/Sonstul-området. Teknisk utvalg har ikke behandlet saken enda, men det kan ende med bot.

...

Advarer turfolk mot å drikke vann fra bekken

Leger advarer folk på tur i fjellet mot å drikke vann rett fra bekken. Døde lemen og andre smågnagere med harepest kan gjøre deg syk.

...

Jakter svar om drapet

Tirsdag reiser advokat Vibeke Hein Bæra til Kenya for å nøste opp i etterforskingen av drapet på Jan Kristensen (73).