Skade, Brann - Sogndal

Skade på Piotr Leciejewski (26)

Skikkelig Piotr-smell

Bergen (ANB-NTB): Piotr Leciejewski var omtåket etter en hjernerystelse mot Sogndal. Se Leciejewski-smellen her!

Publisert 16.05.2012 kl 23:54 Oppdatert 17.05.2012 kl 00:18

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


onsdag

16

mai

Brann - Sogndal 5 - 0

Tippeligaen 2012 - onsdag 16. mai kl 20:00, Brann Stadion

Les kampreferat

Leciejewski måtte forlate banen tydelig rystet etter en duell med Ulrik Flo, og som i åpningskampen mot Rosenborg på Lerkendal var det 17-årige Øystein Øvretveit som overtok mellom stengene.

Brann spiller borte mot Aalesund søndag.

– Det er for tidlig å si noe om status for Leciejewski. Vi tar en vurdering på lørdag, sa Brann-trener Rune Skarsfjord etter kampen.

Mye tyder på at han blir ute i minst to kamper for Brann.

– Han var svimmel. Han prøvde å reise seg, men så gikk han mot feil mål, så da måtte jeg bytte ham ut, la han spøkefullt til.

Unggutten Øvretveit ble fort varm i trøyen, vartet opp med en feberredning 10 minutter før hvilen og holdt nullen i femmålsseieren. Men for Brann er det en liten krise at de ikke har andre keepere tilgjengelig.

Jørgen Mohus, som i utgangspunktet er annenkeeper, er fortsatt skadd. Sist Leciejewski var skadd, ble Hannes Halldorssn hentet inn på kort sikt, men han har nå returnert til Island. (ANB-NTB)

På forsiden nå


...

Frykter giftdeponi vil rasere omdømme

PORSGRUNN: Den gamle rådhussalen i Brevik var fullsatt under folkemøte om Norcems planer om giftdeponi i gruvene.

BEDRE TILPASSET: ? Medikamentene ble bedre tilpasset de eldre, skrøpelige pasientene med lavere doser og færre medikamenter med høy risiko for bivirkninger, sier forsker Hege Kersten om              studien av akuttgeriatrisk ved Sykehuset Vestfold.FOTO: VIGDIS HELLA

Geriatri reduserte medisinbruk

SKIEN: En ny studie viser at eldre, skrøpelige pasienter ved akuttgeriatrisk avdeling i Sykehuset Vestfold fikk redusert uhensiktsmessig medikamentbruk betydelig etter innleggelsen, sammenliknet med andre avdelinger.

...

Dette er straffen for småsmugling

Lurer du på hvor mye du får i bot om du tar med litt for mye over grensa? Her er oversikten.

Her falt Alexander seks meter rett ned

SKIEN: Da bremsene på sykkelen sviktet hadde Alexander Tång to valg. Han valgte å kjøre utfor en kant og falt seks meter.