...
Andrea Pirlo storspilte i EM, men blir ikke Bayern München-spiller. Det er iallfall det klubben hevder. Foto: Claudio Villa, Getty Images/All Over Press/ANB

Bayern avviser Pirlo-bud

Andrea Pirlo (33) kobles til Bayern München, men den tyske storklubben avviser at den har lagt inn bud på Juventus-stjernen.

Publisert 09.07.2012 kl 13:30 Oppdatert 09.07.2012 kl 13:32

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ta.no/111/6142050/2012-07-09T13:32:28Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.179.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

Italienske medier meldte at Juventus hadde mottatt et bud fra Bayern på midtbanespilleren. Ifølge La Gazzetta dello Sport hadde Bayern lagt inn et bud på 10 millioner euro (75 millioner euro).

– FC Bayern har ikke gitt et tilbud til Juventus, og FC Bayern har heller ikke vært i kontakt med spilleren eller agenten, heter det i en uttalelse fra Bayern München.

33-åringen viste seg fram som en av Italias beste spillere i EM-sluttspillet nylig. Italia måtte gi tapt for Spania i finalen.

Pirlo gikk fra Milan til Juventus i fjor sommer. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Slik har du aldri tatt magasuget før

BØ: Hvem skulle tro at det er liv i Bø sommarland på vinteren?

Danner propper: Løv og barnåler kan tette igjen takrennene og forårsake store skader på huset. Foto: Rolf Magnus W. Sæther, Newswire/ANB

Dette er det mange som glemmer

Tette takrenner kan lage husskader som blir svært dyre å reparere. Likevel dropper seks av ti å rengjøre dem hvert år.

...

Legger ut flere finalebilletter

OSLO: Det blir lagt ut 2250 flere billetter til cupfinalelagene.

...

Dette regionkontoret legges ned

BØ: Regionkontoret i Bø blir lagt ned når Mattilsynet nå reduserer antall regioner fra åtte til fem. – Vi vet ikke noe om omfanget ennå, men vi tror det vil være arbeidsplasser i Bø i framtida også.