...
Fotballpresident Yngve Hallén, generalsekretær Kjetil Siem og Svein Graff under søndagens pressekonferanse i forbindelse med kampfiksing. Foto: Dagfinn Limoseth, Digitalsport

Kobler mafia til kampfiksing

Dagbladet og VG kobler eksjugoslavisk mafia til den påståtte kampfiksingen i norsk fotball.

Publisert 09.07.2012 kl 09:00 Oppdatert 09.07.2012 kl 09:06

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


500 - Internal server error

Error message:
Transformation ended in error for request URI: /componada/component/show-esi/normal/football/magic/www.ta.no/111/6141508/2012-07-09T09:06:09Z when using style sheet component_xhtml2html.xsl. Masked exception is:
Problem transforming sheet: jar:file:/var/jetty/componada/jetty-0.0.0.0-9002-componada-webapp.war-_componada-webapp-any-/webapp/WEB-INF/lib/componada-xslt-2.168.jar!/xslt/component_xhtml2html.xsl

root cause:
Error reported by XML parser processing null: Scanner State 24 not Recognized 

– NFF har mottatt opplysningene om et eksjugoslavisk miljø med utspring i Sverige skal være involvert. Informasjonen kan være riktig eller gal. Jeg kan i øyeblikket ikke si noe om det før vi har gått våre runder med politiet, sier Kjetil Siem, generalsekretær i Norges Fotballforbund, til VG.

Dagbladet skriver at kilder i kampfiksemiljøet hevder at sentrale personer fra det organiserte kriminelle miljøet skal ha tatt kontakt med enkelte fotballspillere i Norge.

– Det er ofte store internasjonale, kriminelle nettverk som ligger bak disse sakene. Vi har mange spillobjekter nedover i ligaene og at resultatmanipulering i Norge ikke skulle komme er nesten naivt å tro, sier fotballpresident Yngve Hallén på generelt grunnlag til Dagbladet..

Avisen skriver at forbundet og politiet vil undersøke om noen norske spillere har vært i møter i Stockholm i forkant av kampene.

Norges Fotballforbundet utsatte søndagens kamp mellom Ull/Kisa og HamKam i 1. divisjon på grunn av mistanke om resultatmanipulering. (ANB-NTB)

På forsiden nå


GIR SEG IKKE: Monica Espedalen (47) venter fortsatt på en unnskyldning fra skolen. Her er hun i samtale med sin egen mor, Ulla Johansson. Foto: MATS BLEIKELIA

Overveldet over støtten

BAMBLE: Støttemeldingene til Monica Espedalen renner inn på Facebook, telefon og sms. Men skolen som sto bak rusanklagene mot henne har hun ikke hørt et pip fra.

Advarer mot fotografering i skoler og barnehager

Forbrukerrådet har fått mange telefoner fra foreldre som har følt seg lurt til å kjøpe bilder av barna. Nå står du imidlertid sterkere som forbruker, skriver interesseorganisasjonen i en pressemelding.

Savnet 88-åring går trolig uten sko

SAUHERAD: Onsdag kveld ble en 88 år gammel mann fra Skien meldt savnet av sin kone. Ved 12-tiden torsdag er mannen ennå ikk efunnet og letemannskapene utvider søksområdet.

Løfter tungt: Reymond Rabben eier sitt eget treningsstudio på Stathelle hvor han trener på øvelsene til konkurransen Norges Sterkeste Mann. Her har han løftet en 140 kilos kulestein fra bakken og opp på pallene.foto:

Norges sterkeste?

BAMBLE: Om drøye to uker skal Stathellegutten Reymond Rabben (23) konkurrere om å bli Norges sterkeste mann. Løfting av 170 kilos kulesteiner og 300 kilos sekker er kun en liten del av hva han må igjennom for å forberede seg.