...
Start maktet ikke å beholde ledelsen i 1. divisjon. Foto: Anders Hoven, Digitalsport

Start snublet

Tabelleder Start gikk på en skikkelig smell og tapte 0-3 borte mot Mjøndalen i 1. divisjon søndag.

Publisert 20.05.2012 kl 20:25 Oppdatert 20.05.2012 kl 20:58

Tips en venn på e-post:


Omtalte lag og spillere


søndag

20

mai

Mjøndalen - Start 3 - 0

1. divisjon 2012 - søndag 20. mai kl 18:00, Mjøndalen Stadion

Les kampreferat

Dermed falt laget til fjerdeplass. Martin Strange, Bjarne Kortgaard Ingebretsen og Aziz Idris scoret målene som senket favorittene fra sør.

Sarpsborg vant endelig i Finnmarkshallen. Det ble 3-1 etter to mål av Nicolay Solberg. Østfoldingene har 17 poeng og deler tabelltoppen med Bodø/Glimt. Glimt hadde full kontroll hjemme mot Sandefjord. Det sto 3-0 allerede etter 35 minutter og endte 4-0 Jim Johansen scoret to av hjemmelagets mål denne gangen.

Hos Kongsvinger er det full krise etter fem strake tap. Ranheim vant hele 7-0 hjemme. Det haglet inn seks mål i 2.-omgangen. Robert Stene ble eneste tomålsscorer for Ranheim.

HamKam fikk med seg tre viktige bortepoeng fra oppgjøret mot Bærum. Thomas Lehne Olsen og Anders Emil Nedrebø scoret for hamarklubben. Rozhat Shaswaris utligning ble ikke verdt så mye.

I bunnen av tabellen vant Notodden 2-0 hjemme mot Strømmen etter to scoringer av Alexander Victor Nynes. Bryne reiste fra Ulsteinvik som vinner med 1-0 over Hødd. Marius Helle ble matchvinner. (ANB-NTB)

På forsiden nå


Som følge av terrortrusselen må nordiske borgere ha med pass eller internasjonalt identitetskort ved innreise til Norge. Samtidig ber politiet folk om ikke å stole på rykter om trusselen.

ID-kontroll skaper problemer

Som følge av terrortrusselen må nordiske borgere ha med pass eller internasjonalt id ved innreise til Norge.

Savnet mann (24) funnet

SELJORD: En mann ble meldt savnet fra Countryfestivalen i Seljord lørdag formiddag.

Trekløveret John Felipe Vindsetmo (t.v.), Stian Larsen og Stian Engen utgjør ryggraden i nyoppstartete Grenland Grizzlies, den nyeste tilveksten i Bamble idrettsforening. Samtlige har spilt amerikansk fotball i en årrekke, og synes det er på tide at Telemark får et eget lag. De tror grunnen til at sporten vokser raskt har sammenheng med at Viasat og NRK har vist en rekke kamper fra NFL de siste årene.

Her er Grizzlyene

BAMBLE: Det måtte altså en bergenser, en trønder og en siddis til for at Telemark skulle få sitt første lag i amerikansk fotball. Si hei til Grenland Grizzlies!

...

- En meget travel natt for politiet

SELJORD/SKIEN/PORSGRUNN/LANGESUND/STATHELLE: Politiet har måttet rykke ut til flere slåsskamper i løpet av natten, i tillegg måtte de avslutte flere fester. Her er et sammendrag av politiloggen.